tiistai 12. toukokuuta 2015

Lyhyesti kuohuntaa:

Selailin tässä nettiä ja hieman alkaa taas otsasuoni sykkiä.

- Suomi häviää ottelun jääkiekon MM-kisoissa. Taas täyttyy netti kirjoittelusta kuinka paskoja pelaajia ne on, kuinka hävettää olla suomalainen. Vähän sama asia kuin totaalikieltäytyjä sanoisi häpeävänsä olevansa suomalainen kun menetettiin Viipuri ryssille vuonna -39. Veikkaan kuitenkin että näillä isänmaan sankareilla on silti moninkertaiset mahdollisuudet tuhota tuhat vihollista siihen verrattuna että se sohvaperuna joka sitä peliä katsoo pääsisi maajoukkueeseen. Laskisi sen Karjala-tölkin hetkeksi kädestään, siirtäisi lenkkimakkaran sivuun sylistä ja menisi katsomaan peiliin että mikä se siellä hävettää.

- Pertti Kurikan nimipäivät reenaa viisulavalla. Joku hollantilainen mäntti sanoo "biisi on ihan ok, mutta en pidä tyypeistä, ne eivät ole nättejä." Jumalauta! Voisi sekin toimittaja tulla ulos sieltä kuplastaan ja katsoa miltä se maailma oikeasti näyttää. Kaikki ei ole aina nättiä. Sitäpaitsi jos minulta olisi 10 vuotta sitten kysytty kumpi voittaa euroviisut, nahkatakkinen punkkariporukka vai parrakas nainen niin ehkä olisin vaikeesta kysymyksestä laittanut rahani punkkareihin.

- Ympäristölle vaarallinen koira joudutaan ampumaan poliisin toimesta eläinlääkärin määräyksellä. Sen sijaan että mediassa otettaisi huomioon kuinka sitä liipasinta vetänyttä konstaapelia vituttaa, kuinka eläinlääkäriä vituttaa, kuinka paikalla olleita vituttaa ja ennenkaikkea kuinka sitä koiran omistajaa vituttaa, suurimmaksi ja hauskimmaksi keskustelun aiheeksi nousee se otsikko kuinka "Komisario Hurtta: puri ihmistä". Kertoo jotain tämän tapauksen journalismin tasosta.

Olen ehdottomasti sitä mieltä, että vaikka väkivalta harvoin on ratkaisu mihinkään olisi silti paikallaan antaa kunnolla avaria joillekin ihmisille ihan vain kokeillakseen että tuleeko ne sillä järkiinsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti