perjantai 22. maaliskuuta 2013

Pitkästä aikaa tuli tarve avautua tällä kanavalla! Katsoin nimittäin tässä vapaiden aikana tv:n tarjontaa ja muutamia viihteen helmiä tuli väijyttyä kauhistunein silmin. Kuinka alas voi tv-viihteen taso vajota? Toki sen ymmärtää ettei fiksut tai tavalliset ihmiset ketään kiinnosta, ei minuakaan, mutta joku raja sentään pitäisi olla! On viidakon tähtösiä, sinkkulaivaa, Jersey Shorea ja paras kaikista: suomitytöt  nykissä.

Sen ymmärtää jollain tavalla jos Michael Monroe unohtaa osan suomen kielestä kun on jenkeissä pari vuotta. Eihän kukaan normaali ihminen niin tekisi mutta se voidaan sallia Monroelle kun on kuitenkin Suomen suurin rock-kukko. Ja vaikka siitä sen reissusta on jo kohta kolmekymmentä vuotta ja edelleen sekoittaa kieleen amerikan sanoja niin se voidaan sallia. Mutta nämä tyhjäpäiset naikkoset jotka lähtee "uraa" rakentamaan rapakon taakse ja niistä tehdään vielä tv-sarja, ne on ihan omaa luokkaansa. Typyt on olleet siellä about kaksi viikkoa ja jo tuli lausuntoja telkkariin: "Se fuckin biatch ei tullu meidän kanssa tänne, niinkuin here! Siis just kun oli meidän girls night plan niinkuin about to come true niin se jätti tulematta, siis niinku she's not coming! Voi vittu mitä so bullshit tää niinku is!" Ja toinen sanoo "Me mentiin sinne dinnerpartyyn ja sitten siel oli niitä suklaa...niinku chocklatecakes ja sit se vaan niinku söi niitä ja mä olin ihan niinku alone, out of business you know Ja just kun mä yritin niinku jutella sen kanssa niinku intelligence stuff ni se oli vaan ett whatever. Fuckin biatch. Se eilen vähän niinku petti mut, ihan stab in the back you know." Aluksi tämä huvitti, lopulta aloin jo voimaan pahoin. Siis nämä airheadit (kuten he varmaan tapaavat sanoa) joiden  korvien läpi atlantin tuuli virtaa Brooklynin sillalla lähtee sinne rakentamaan uraa ja uhoaa kuinka kaikki suomalaiset ovat ihan "rednecks, you know". Ja siinä näiden uran rakentamisessakin on kyse vain siitä että löytää oikeat henkilöt kenelle levittää jalkansa.

Toivon tosiaan että siinä vaiheessa kun nämä isänmaan valioyksilöt hylätään hyväksikäytön jälkeen ja laitetaan maitojunalla kotiin, löytyy se vanhatuttu savon-, tai edes stadin murre sieltä jostain ja tajuavat vetäytyä takaisin sinne lähiöyksiöön sniffaamaan sitä pesujauhetta, kun nykin kokkelibileet ovat enää vain kaukainen muisto. Ihminen oppii virheistään, toivottavasti jopa "airheadit".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti