torstai 20. kesäkuuta 2013

Juhannus tulee menemään pääpiirteittäin näin:

Juhannusaatto koittaa ja juuri aikuisiän saavuttanut Nico-Petteri starttaa bemarinsa, ottaa vuotta nuoremman Jessican kyytiin ja suuntaa juhannusfestareille. Juhlapaikalla seurataan Peter Nygårdin ja New Yorkin ghetosta nälkäpalkalla paikalle saapuneen rap-artistin "shoot tha mothafuckin nigga"-rallatus jonka jälkeen on aika pystyttää teltta. Nico-Petteri aloittaa urakkaa välttävästi ja samalla Jessica suuntaa muualle etsimään jatkobileitä minttusuklaapullo kourassaan. Eipä aikaakaan kun reilusti toisella promillella oleva Jessica löytää ihanan, jo 20 vuotta täyttäneen Danielin, jolla on bemarissa isompi mylly kuin Nico-Petterillä ja kiiltävämpi lippalakki päässä. Danielin hormonit jylläävät kuin 200 hevosta tämän auton konepellin alla, joten tarjoaa Jessicalle huikan Pisang Ambonia ja ohjaa tämän hellästi telttaansa. Danielia ei häiritse Jessican oksentamat nuudelit rinnuksilla joita tämä on terveyssiteellä yrittänyt siivota, eikä nahkahousuissa jo toista vuorokautta muhinut festarip****. Yhteisessä ymmärryksessä nämä rakkauden lähettiläät harrastavat seksiä jota kumpikaan ei voi laskea kokemuksiensa top-3:seen. Aamun koittaessa Daniel herää ja huomaa näkönsä sumentuneen nautittuaan parkkipaikan Pavelilta ostamaansa kirkasta juomaa ja alkaa huutaa apua. Samaan aikaan Jessica herää Nico-Petterin etsiviin huutoihin ja ryntää ulos teltasta rakkaansa syleilyyn. Hätäpäissään Jessica kertoo tulleensa raiskatuksi ja suuntaa käsikädessä Nico-Petterin kanssa poliisilaitokselle.

Toisaalla juhannusaattoa vietetään mökkeilyn merkeissä. Pitkästä aikaa ovat Matti ja Maija sekä heidän vanha tuttavapariskuntansa Keijo ja Kaija kokoontuneet yhteen ja suunnitelmissa on ikimuistoinen ilta vanhojen ystävien kesken. Illan alkaessa Maija ja Kaija suuntaavat saunan lämmitykseen samalla kun Matti ja Keijo käyvät Matin Avensiksen takakontilla ottamassa huikkaa koskenkorvasta. Saunomiset on kohta saunottu, leka kossua tyhjennetty ja on aika aloittaa perinteeksi muodostunut tikkakisa. Matin hävitessä jo kolmatta kierrosta alkaa tätä vituttaa ja lähtee takakontille korkkaamaan uutta kossua. Seuraavaksi sytytetään iltanuotio, jonka loimussa Matti takahampaat yhdessä ottaa esiin varman perimätiedon jonka mukaan Keijon isoisä on sanonut Matin isoisää homoksi. Keijo puolestaan vastaa Matin isän olleen homo jolloin Matti lyö nakkikioskilyönnillä Keijoa nenään. Naiset juoksevat sisään soittamaan virkavaltaa paikalle, jota vastaanottamassa on Keijo punainen nuha rinnuksillaan. Matti uhoaa taustalla kirves kourassaan jollon poliisikoira Musti hoitaa tilanteen kotiin ja Matti viedään putkaan.

Samaan aikaan toisaalla ovat vanhat tutut Lasol-Lasse ja Kossu-Keijo päättäneet lähetä iltauinnille parin Valdemar- ja Lasol-pullon jälkeen. Molemmat takovat rintaansa ja kehuvat toistensa uskomatonta kestävyyttä. Lasse ui koiraa kohti järvenselkää samalla kun Keijo kroolaa tyylikkäästi ohi kohti taivaanrantaa. Lasse kääntyy takaisin rantaan ja huutelee Keijoa palaamaan takaisin. Keijo on kadonnut, jäljellä vain rasvatyyni järven pinta. Lasse soittaa hätäkeskukseen, "onkohan Keijolle sattunut jotain?"

Mutta MINÄ menen töihin lauantaiaamuna. Ensin annan Matille sakon tiedoksi virkamiehen vastustamisesta jonka tämä käsi paketissa allekirjoittaa, sitten haen Danielin kuulusteluun raiskaukseen epäiltynä ja loppupäivä meneekin pelastuslaitoksen naaraustouhuja seuratessa järven rannalla.

Hyvää juhannusta kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti