perjantai 9. elokuuta 2013

Nyt se sitten tapahtui, loukkasin jotain syvästi mielipiteilläni. Selvennettäköön kuitenkin muutama asia:

- Mulle on aaaaaivan sama mitä pilvenpolttajahipit tekee vapaa-ajallaan sen jälkeen kun ovat saavuttaneet täysi-ikäisyyden ihanan rajapyykin. Toki työssäni koitan palvella lakia jota vanhaksi ja jälkeenjääneeksi on näiden toimesta luonnehdittu, mutta vapaalla mulle on yksi ja sama kuinka sekaisin aikaansa ne viettää. Joidenkin mielestä voisi jo peruskoulussa vaihtaa fluoritabletit muruseen pilveä, mutta minusta se nyt vaan on väärin, että 16-vuotias sitä pössyttelyä harrastaa. Näillä täysi-ikäisillä on oikeus mielipiteeseensä, niin myös minulla. Mutta, minä en vittuile näille henkilöinä enkä kuuntele vittuilua näiltäkään.

- Työtään tekevän naisen ahdistelu kahdessa promillessa olevan miesporukan toimesta "Mennäänks paneen?" ja "Ota suihin!"- loputtomilla kommenteilla on minusta typerää ja apinamaista. Toki tästäkin saa olla eri mieltä ja antaa tytön lopulta kyllästyä työhönsä, mutta minusta ne on apinoita. Enkä tuostakaan kuuntele vittuilua, eriävän mielipiteen kyllä.

- Syrjäytynyt ja köyhä voi olla olosuhteiden uhrina ja vaikka narkkariksi ajautua väärien valintojen pohjalta. Ehkä tällaisen tapauksen pitäisi kuitenkin nostaa käsi pystyyn, hakea apua ongelmiinsa ja myöntää väärät valintansa ennemmin kuin suunnitella sossun ja exänsä tappamista, toisinsanoen syyttää epäonnistumisestaan kaikkia muita paitsi itseään. Minä ojennan käteni lyödylle, mutta jos ei se peiliin osaa katsoa edes käskettäessä, niin mitäpä siinä sitten...

Olen pahoillani jos/kun nyt jotain näillä ajatuksillani olen loukannut, muttei kaikkia tietenkään voi aina miellyttää..

1 kommentti:

  1. Miksi sinua kiinnostaa, miten joku vuotava sydän ottaa vastaan ajatuksesi? Kun olen näitä blogejas pitempään lukenut, niin kyllä siellä on asiallista tekstiä mikä on vain asetettu luettavempaan muotoon. Jos joku saa alemmuuskompleksin asiasta ja tarpeen naputella vihapostia asiasta, niin ohjaa se suoraan sihteerisi toimistoon (Johonkin puskaan, mihin se koirasi paskantaa). ;)

    Nistit on yhteiskunnan pohjassakkaa kaikenmaailman pedofiilien ja muiden oksetusten kanssa. Itseäni ei haittaa, jos joku Eemeli supernisti tykittää itsensä övereihin kotinsa suojissa, mutta yleensä nämä loiseläjät heittelee piikkejään minne sattuu ja varastaa ihmisiltä. (Lapsena äitini järkyttyi aika pahasti, kun kavereiden kanssa löydettiin hassu ruisku hiekkaalaatikolta...)

    Mielestäni mukava lukea poliisin blogia sekä virka/vapaa-ajalta, varsinkin kun samasta kyläpahaisesta missä itsekkin haahuilen (Huom! En ole sinisten miesten/naisten asiakkaaksi joutunut, en hyvässä tai pahassa). Jatka kirjottelua samalla tyylillä, kyllä ne änkyrät yleensä kyllästyy ja siirtyy kiukuttelemaan seuraavaan blogiin. Se on vain joidenkin elämän tehtävä vinkua.

    VastaaPoista