lauantai 17. marraskuuta 2012

Tulin töistä, kaadoin tilkan skotlantilaista laatublended-juomaa yömyssyksi ja tuumin tätä mennyttä yötä. Mietin kuinka voisin parhaiten kuvailla saapunutta pikkujouluaikaa ja sen tuomia lieveilmiöitä, lähinnä niitä idiootteja jotka kerran vuodessa lähtee kylille, siis sinne firman pikkujouluihin juomaan sitä ilmaista viinaa sen kerran kun sitä saa, kerran vuodessa ja kuinka sitten käy. Tai eivät he ole idiootteja, kuinka voisivatkaan olla kun sen yhden ainoan kerran vuodessa liikenteeseen lähtevät nolaamaan itsensä kun loput 364 päivää ovat ihan mukavia heppuja.

Tuntuu vaan että ne jotka käyvät useammin osaavat olla vähemmän hönöjä, tai sitten se hönöys jakautuu tasaisemmin vuoden varrelle hönöys-kertoimen pysyessä samana. Tarkoitan että se edustaja joka käy kerran vuodessa kylillä firman pikkujouluissa, sen hönöys-prosentti on 100% sen yhden illan aikana. Mutta sen edustajan joka käy joka viikonloppu baarissa vonkaamassa, sen hönöys-prosentti on kerrallaan vain 1,92 % (100%:52=1,92%). Eli hönöyden määrä vuodessa pysyy samana, mutta sen pikkujoulu-hönön hönöys tulee kerralla ulos joten se tuntuu päällisin puolin monikymmenkertaiselta.

Kuitenkin, mietin kertoisinko niistä kaikista hönöistä joihin törmäsin, mutta totean että riittää kun kerron Anterosta. Anterossa on kaikki se mitä 100%:n pikkujouluhönö sisältää: Antero on kaatunut selälleen katuun kolmessa promillessa ja yötöistä palaava neito rientää auttamaan Anteroa. Anterolla on pieni haava takaraivossa, oksennukset rinnuksella mutta silti alkaa välittömästi tajuihin tultuansa vonkaamaan tuota neitoa; "Lähdekshä mun luo?" Neito kieltäytyy kohteliaasti ja viittoo virkavallan paikalle. Poliisipartion kysyessä kauniisti Anteron nimeä tämä vastaa "Mashiina!" Konstaapeli kysyy "Ahaa, ai mikä masiina?" Antero vastaa "No SEKSHIMASHIINA!!!" Antero on kovasti varma miehisestä viehätysvoimastaan ja kehuu rakastavansa kaikkia naisia ja kaikki naiset myös rakastavat häntä. Samalla Antero muistaa myös primitiivisen luolamies-puolensa ja alkaa takomaan rintaansa. Vittuilee partiolle minkä ehtii ja huutaa olevansa "KURKO!" Anteron uskottavuutta hieman vie auki oleva sepalus ja kosteahko läntti oikeassa lahkeessa. Vielä paikalla oleva neitonenkaan ei koe Anteroa kovin viehättäväksi. Välillä Antero huutaa "RAHAA LÖYTYY!", muttei siltikään se riitä taksiin edes seuraavaan kadunkulmaan - taskun pohjalla on muutama kolikko ja lompakko on pudonnut johonkin paikallisen tanssiravintolan miestenhuoneeseen Anteron halatessa posliinipönttöä. Ambulanssi käy paikalla, toteaa ettei Antero tarvitse hoitoa joten Antero on vietävä valtion hotelliin ettei loukkaa itseään enempää. Mutta ennen kaikkea, Antero on kurko, pikkujoulukurko.

Anterossa tiivistyy kaikki mitä 100%:n pikkujouluhönö sisältää. Anterolla on aamulla krapula.

Hyvää yötä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti