sunnuntai 16. syyskuuta 2012

10.7.2012

Kaadoin tilkan Jackia ja aloin miettimään kohta loppuvaa lomaani. Vajaa 3 viikkoa sitten tein valmiit suunnitelmat mitä loman aikana tulee tapahtumaan. Päätin tehdä miljoona eri rakennushommaa, laitoin jopa työkalut nätisti riviin odottamaan tulevaa koitosta ja kaivoin timpurinvyön valmiiksi esiin. Päätin myös syödä terveellisesti ja ennenkaikkea käydä joka päivä lenkillä...Noh, ARVATKAAPA kävikö niin!?
 
Vähintään joka toinen päivä on grillissä tirissyt hyvin voideltua lihaa ja ainoa asia mihin työkaluja olen tarvinnut on ollut se kun ojensin niitä lapsilleni jotka innoissaan kasasivat uusia ikean tietokonetuoleja itselleen.

Toissijainen suunnitelma oli että vietän laatuaikaa jälkikasvuni kanssa. Noh, vanhin on ollut skootterillaan liikenteessä viimeisen kaksi viikkoa. Välillä on käynyt tyhjentämässä ruokakaapin ja pyytämässä rahaa bensaan. Silloin tällöin olen käskenyt sen kotiin kesken päivän vain varmistaakseni ettei haise marihuanalle. Keskimmäinen on hautautunut bittimaailmaan ja nuorimmalle sentään olen onnistunut opettamaan muutamia elämän perusasioita. Ollaan jatkettu vanhalla teemalla- narkkariteemaan jäätiin viimeksi ja nyt on ollut käsillä "spulgu"-teema. Palokan prisman edustalla oli vanha tuttu Mika oksennukset rinnuksilla. Pysähdyttiin kohdalle ja koska onnistui sanomaan minulle "Phainu shinä vhittuun!" päätin hyödyntää tilanteen ja käyttää sen koulutuksellisissa merkeissä, joten opetin pojalle juurtajaksain mikä on "spulgu". Lisäksi opeteltiin mitä tarkoittaa "corpse-paint", ja miksi hipihoppareiden vaatteet roikkuu - koska niillä ei ole hartioita.

Vaikka moni asia jäi tekemättä on tämä silti ollut oikein onnistunut loma. Tänään kävin moikkaamassa kavereita työmaalla eikä yhtään ahdista palata sinne maanantaina, heti klo 6.00. :) Jospa vielä ihan pieni lasillinen..:)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti