sunnuntai 16. syyskuuta 2012

10.9.2012

Kaadoin hieman skottia lasiin ja tuli mieleen 10 hyvää syytä asua maalla:

1. Ehkäisen lasteni amfetamiiniriippuvuutta noin 80%:lla - nyt ne kulkee Konstan ja Leevin kanssa, kaupungissa ne kulkis suuremmalla todennäköisyydellä Ahmedin ja Mohammadin kanssa, joista toinen myis piriä ja toinen pilveä.
 
 2. Ehkäisen lasteni alkoholisoitumista noin 80%:lla - joka perjantai pitää ottaa mopo alle että yli...
päänsä päästään kylille, ja kännissähän meillä ei ajeta.

3. Voin kuseksia pikkupäissäni tontin rajoille osoittaakseni susille kuka on alfa-uros - taajamassa minua pidettäisiin häiriintyneenä, eturauhasvaivaisena pervona moisen käyttäytymisen johdosta.

4. Voin saunan jälkeen mylviä munasillani terassilla "nää on mun maita!" ja takoa rintaani - taajamassa moinen aiheuttaisi poliisipartion kutsumisen paikalle.

5. Kun kuulen kaukaisen laukauksen naapurissa, voin hymyillen miettiä saiko naapuri vihdoin sen ketun joka sitä on häiriköinyt viikkotolkulla - taajamassa pitäisi kaivaa oma pyssy esiin ja mennä katsomaan kuoliko siellä mustalainen vai joku wanna-be-mc.
 
6. Maalla on aina tekemistä - taajamassa minun pitäisi alkaa harrastaa jotain harrastusta kuten salibandyä, ja pitäisi kantaa puuhelmiä kaulassa.

7. Maalla voin hakea joka aamu tuoreet kananmunat pannulle - taajamassa pitäisi hakea kaupasta "vapaan kanan"munia, joiden kanalassa ei ole kuin 18 kanaa neliöllä.

8. Maalla voin keskustella pikkupäissäni esim vuohien kanssa asioista joista kukaan ei halua kanssani keskustella, kuten yleisestä elämänkatsomuksesta - taajamassa naapurit joutuisivat juttujeni kohteeksi, eivätkä todennäköisesti enää tervehtisi postilaatikolla seuraavana aamuna.

9. Maalla voin tuntea itseni tosi cooliksi kumisaappaat, reikäiset verkkarit ja maalitahrainen huppari yllä - taajamassa minua todennäköisesti pidettäisiin skitsofreenikkona olemukseni perusteella.

10. Maalla voin huudattaa black-metallia ikkunasta volumet kaakossa eikä kukaan välitä - taajamassa se tosi-uskovainen naapuri soittaisi kaikki kaverinsa läpi ja porukalla päättäisivät pelastaa minut helvetiltä.

Kyllä täällä on mukavaa..:)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti