sunnuntai 16. syyskuuta 2012

31.7.2012

Kävin päivällä aikuistenjuomakaupassa ja aloitin henkisen valmistautumisen pohjoismaiden suurimman yleisötapahtuman viettoon, töissä. Kuinka olenkaan odottanut perjantaita ja puunhalaajahippien perinteistä kadunvaltausta, jossa vittuillaan paikalla oleville virkavallan edustajille haukkumalla näitä omaperäisesti natseiksi ja vastustetaan saastuttamisen lisäksi myös mäkkäriä ja turkistarhausta.
Ja se lauantai-ilta, se prosentti rallikansasta joka on totaalisen idioottia sakkia kasaantuu keskustaan edustamaan itseään - osa on kotoisin jostain kyynämöisiltä ja tappelee siitä kenellä on isoin pakoputki escortissa. Osa kulkee subaru-paidoissaan, näyttelee keskisormea ja alkaa se pullistelu kavereiden keskellä ja ne kysyy "tiedätkö kuka mun isä on?" - Täytyy neuvoa tiedustelemaan omalta äidiltä kuka se isä mahtaisi olla, Giorgio sillon Mallorcan matkalla vuonna -70 vai naapurin Arska pikkujoulujen jälkeen?
Kolmas perusryhmä on ne venäläiset, jotka vodkapäissään unohtaa kuka antoi turpaan ja kenelle 1939 ja alkaa yrittää valtausta uudelleen siitä Ouninpohjan katajapuskasta. Ja se sunnuntai, sitten annetaan henkistä huoltoa sille ranskalaiselle joka on herännyt aamulla Pirkon hotellihuoneesta, ja jonka passi ja rahat on viety. Kotiin pitäis päästä jotenkin koska oma Michelle odottaa Pariisin lähiössä maha pystyssä.

Ihanaa Rallit, ihanaa! Jos vielä lasillinen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti