sunnuntai 16. syyskuuta 2012

13.7.2012

Taas ei ole ihan putkeen mennyt tämä elämä: Kaikki alkoi eilen kun pudotin puhelimen yläkerrasta alakertaan ja näyttö meni rikki. Noh, tänään heräsin toiveikkaana ja valmistauduttiin Maten kanssa kaupunkipäivään. Lähdettiin aamupäivällä liikenteeseen ja suunnattiin puhelinkauppaan ja sen jälkeen mäkkäriin.
 
Mäkkärissä alkoi se helevetinmoinen tappelu syömisestä -"en syö, sinä oot tyhmä!". Koska olin kuunnellut poikani päänaukomista jo toista tuntia, eli siitä lähtien kun verensokerit alkoi laskea alle normaalitason alkoi minullakin hieman hermo pettää. Tiesin että pojan on pakko syödä tai ei hyvä heilu, joten aloin lievää pakkoa käyttäen tunkemaan hampurilaista hänelle suuhun.
 
Naapuripöydässä lounastaan nauttiva rouvashenkilö "Lapset ensin"-paidassaan alkoi tuijottamaan tuimasti ja nyki insinöörimiestään hihasta. Päätin olla välittämättä moisesta, mutta mielessä kävi että pitäis hommata paita jossa lukee "Kyllä, meillä lapset syö ensin!" jonka vois tuollaisissa tilanteissa sitten repiä esiin teräsmiesmäisesti.
 
Sain pojan syötettyä ja suunnattiin Midarelle ostamaan suojakalvoa uuteen luuriin. Siellä aloitin väittelyn myyjän kanssa hänen tarjoamansa kalvon sopivuudesta luuriini. Ilmaisinpa taas tyhmyyteni kun tajusin ettei paketin kannessa oleva kuva välttämättä vastaa sisällä olevaa, aina. Niska kyyryssä poistuin liikkeestä ja ajattelin että enää yksi pysähdys matkalla-uudet collegehousut seppälästä (vanhat ovat siinä mallissa ettei niitä tarvitse edes ottaa jalasta pöntölle istuessa...siis jos on muistanut jättää alushousut välistä), joten tuskin mitään katastrofaalista ehtii enää tapahtua. Otsasuoni jälleen sykkien menin myymälään, katsoin rekistä perushousut kokoa XL ja painuin kassalle. Siinä vaiheessa olis pitänyt hälytyskellojen soida kun kassan näyttöön ilmestyi "trikoohousut", mutta enpä sitä siinä vaiheessa ymmärtänyt.
 
Kotiin kun pääsin vedin housut jalkaan ja huomasin näyttäväni lähinnä Jessica Simpson-transulta - peruukki päähän ja vähän väriä kulmiin ni olispa kuumaa kamaa "Pink club"-bileissä. Tuli sitten otettua housut tyttöjen rekistä, vielä sellaiset oikein matala-lantioiset. Kaapissa oli pari olutta jotka olin säästänyt illaksi-ei voinut mitään, oli pakko avata...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti