sunnuntai 16. syyskuuta 2012

23.6.2012

Tulin töistä kotiin, avasin oluttölkin, kävin sohvalle ja jälleen alkoi syvien ajatusten virta täyttää mieltäni: ihmisen primitiivinen käyttäytyminen.
 
Vaikka elämme 3. vuosituhatta, osaa suomalainen mies käyttäytyä juhannuksena edelleen kuin luolamies. Sitä aamuyön kebab-annosta syödään kuin lentoliskon koipea- kolmasosa on poskilla, kolmasosa rinnuksilla ja kolmasosa napaan asti avoinna olevan kauluksen sisäpuolella. Perseestä näkyy puolet, ikäänkuin valmiina tekemään tarpeensa lähimmän kasvuston juurelle...tätä tosin on vaikea erottaa nykynuorison vaatemuodista koska valtaosa selvinpäinkin olevasta 15-18-vuotiaista kulkee niin, mutta näillä noin viisikymppisillä myyntiedustajilla kyse tuskin on siitä.
 
Naisista tapellaan, jos ei muuta niin viedään väkisin tukasta repien- ainoa ero kivikauteen on siinä että ennen vietiin luolaan, nyt siihen omaan kaksioon kaupunkilähiöön. Tästä pääsemmekin siihen pohdintaan, että minulla tuo primitiivisyys on täysin hukassa. Alkuviikosta piti kukko lopettaa, joten päätin kilauttaa kaverille että kelpaisko sille. Sanoi että voi tulla lopettamaan sen ja suolestaa että osaan sitten itse kun seuraavan kerran on tarvetta. Vastasin että "ööö, jooo, noh...", johon hän tokaisi "taidat olla niitä tyyppejä jotka alkaa itkemään kun kukko pistetään pataan?" Piti myöntää ainakin osittain..
 
Kun äsken astuin sisään taloon, ovenkahvaa painaessani syke nousi kahteensataan kun niin pelotti että jos vaikka jonkun vahingossa herätän - ei kovin primitiivistä. Tuumin että täytynee kokeilla joskus että vedän pullon koskenkorvaa tuossa kuistilla töistä tullessani, niin saisiko minustakin sen sisäisen luolamiehen esiin ja karjuisin saatanallisesti sisään astuessani...ja kukkokin pääsisi hengestään ihan tuosta vain. Ei se primitiivisyys aina niin huono asia olis.
 
Olut loppui, menen maate, hyvää yötä ja juhannusta kaikille..:) Niin ja se joka sitä naista repi tukasta, se oli väärin ja se sai ansionsa mukaan..;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti