sunnuntai 16. syyskuuta 2012

11.8.2012

Tulin töistä kotiin, kaadoin lasillisen skottilaista aamumyssyksi ja rojahdin tähän sohvalle. Mieleen tuli nämä tämänpäivän räkänokat ja sitä kautta oma nuoruus, kuinka ajat on muuttuneet.

Ennen kun Ville 15-v. varasti kaupasta tupakkaa, se vietiin kotiin ja äiti talutti sen korvasta iskän luo joka antoi sille risua sillä oksalla jonka Ville itse oli hakenut metsästä- Ville ei varastanut enää. T...
änään Kalle 12-v. ostaa Ahmedilta marihuanaa ja jää kiinni. Se viedään kotiin ja matkan aikana se vittuilee poliisille kuinka sen oikeus on tehdä mitä se haluaa, kotiovella äiti jatkaa vittuilua siitä kun sen poikaa noin julmasti kiusataan valtiovallan toimesta. Isä lupaa ostaa heti huomenna Kallelle uuden mopon jolla se saa ajella pitkin kyliä koska sille on tullut paha mieli.

Ennen Veikko Vaimonhakkaaja pieksi vaimon molemmat polttimot mustaksi kun puuro oli liian kylmää. Virkavalta tuli, otti Veikon kyytiin ja antoi selkeää fyysistä opetusta kuinka naisia kuuluu kohdella. Veikkoa kuulusteltiin, saatiin tunnustus 37:stä edellisestä vaimon pieksännästä ja Veikko joutui lusimaan viideksi vuodeksi. Tänään Väinö Vaimonpieksiä hakkaa ne polttimot mustiksi ja katkoo kylkiluut. Virkavalta tulee paikalle ja vie Väinön painin jälkeen putkaan. Kuulustelussa Väinölle muistutetaan kuinka hänen ei tarvitse puhua totta, eikä hänen edes kannata puhua totta, ja kuinka eduksi Väinölle olisi hankkia avustaja ettei Väinö vain vahingossakaan joutuisi vastuuseen teostaan. Seuraavana päivänä Väinö vaatii päästä lääkäriin kun ranteeseen koskee, vittuilee hoitajalle ja lääkärille kun ei saa tramalia vaan buranaa. Kirjoittaa eduskunnan oikeusasiamiehelle kantelun siitä, kuinka hänen ranteeseen koski kun poliisi käytti käsirautoja ja nyt sitä onnetonta poliisimiestä epäillään pahoinpitelystä. Väinö saa sakot lievästä pahoinpitelystä.

Ennen Pekka Psykopaatti tappoi kirveellä perheensä. Pekka todettiin mielisairaaksi ja erittäin vaaralliseksi yhteiskunnalle joten lukittiin mielisairaalaan ensin kymmeneksi vuodeksi ja kun todettiin terveeksi laitettiin vielä varuilta lusimaan. Nyt Niilo Narsisti lahtaa nauraen kymmenen viatonta umpimähkään. Niilo todetaan uhriksi koska on lapsena pudonnut pinnasängystä ja syyllisiä tähän Niilon tekemään veritekoon ovat Niilon opettaja joka jätti sen ala-asteella jälki-istutoon ja se rautakauppias joka myi Niilolle kirveen.

Anteeksi jos nyt jotain viherhippiä tällä kirjoituksellani loukkaan, mutta musta tämä maailma on menossa ihan väärään suuntaan. Otan vielä pienen tilkan sitä skottilaista. Hyvää yötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti